Zeer bijzondere dessertwijn. Lees meer..
Deze Sherry wordt gemaakt van 100% Pedro Ximenez druiven. De sherry heeft minimaal 3 jaar in het solera systeem doorgebracht. De rijping in het solera-systeem en de rijke PX-druif maken deze bijzondere wijn tot een krachtig en volle zoete sherry met de smaak van rozijnen en zongedroogde vijgen. Deze PX Sherry is uitstekend te combineren met desserts maar is ook favoriet bij chocolade en oude kazen. Ideale serveertemperatuur is ongeveer 16 graden Celsius. Door het concentraat nog jaren te bewaren.
Het solera-systeem is een systeem waarbij vaten van verschillende jaargangen worden opgestapeld en waarbij de jongste wijn bovenop ligt. De oudste vaten worden bijgevuld uit de jongere vaten en zo verder. Zodat er een mooie kwaliteit sherry ontstaat die behoorlijk stabiel van kwaliteit is en een mix is van verschillende jaargangen.
Anno 2008 is Gonzalez Byass een uniek familiebedrijf, geleid door de vijfde generatie, in de persoon van Pedro Rebuelta Gonzalez. De bodega gebruikt uitsluitend druiven van de 860 hectare eigen wijngaarden.
Niet te geloven, een Sherry die bijzonder lekker is, stroperig, chocolade en caramel. Top met chocolade desserts.
Wat een genot en hoe bijzonder? Sherry uit 1941!
Bijzonder en lekker
Niet te geloven, een Sherry die bijzonder lekker is, stroperig, chocolade en caramel. Top met chocolade desserts.
Wat een genot en hoe bijzonder? Sherry uit 1941!
Bijzonder en lekker
Bijzonder lekker spul!!!!!!!
Zeer bijzondere Sherry, super bij chocolade of schimmelkaas.
Heerlijke, oude Sherry Piconera uit 1941.
Uit 1941! Bijzonder spul.
Kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Paar jaar geleden op een beurs geproefd en sindsdien ben ik verslaafd.
Zeer bijzondere dessertwijn.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen